The Beauty Experts

Na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben in andere kapperszaken, werd het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een eigen zaak samen met mijn man! Met een grote rugzak aan ervaring en geleerd te hebben wat de do’s en dont’s van de kapperswereld zijn, voel ik mij er helemaal klaar voor. Ik vind het erg belangrijk dat de klant een goede ervaring heeft en blij is met het eindresultaat. Bij Marie-Lou bieden wij u als team een gezellige, positieve en ongedwongen sfeer, daarbij kunnen wij u advies geven over de beste haarstyle en/of haarkleur. 

Nieuwsgierig geworden en wilt u kennis maken? Bel voor een afspraak of loop gezellig bij ons naar binnen, dan helpen wij u graag. 

Mariella

Luay is professioneel barbier. Hij vindt het belangrijk dat de klant alles uit zijn “haar” haalt. Hij is gespecialiseerd in opscheren en baarden en hij zal er altijd voor zorgen dat u gestyled de deur uit gaat. 

Luay

Als gediplomeerd waxer ben ik zeer ervaren met elk huidtype zowel voor vrouwen als voor mannen. In mijn handen wordt u op een ontspannen en professionele manier gewaxed. Met vrijwel alleen natuurlijke producten. Kom en ervaar de hoge standaard van Braziliaanse schoonheid en hygiene. Maak vandaag nog een afspraak bij Brazilian Wax en Wenkbrauw, The Original Organic! Vind meer info op mijn website. www.waxenwenkbrauw.nl

Jane